Dades personals


Contacte
Formació
Experiència professional
 • · NOM - David Pujol i Contreras
  · ADREÇA - Dr. Trueta, 236, 1 - 1, 08005 Barcelona
  · TELÈFON - 659592539 / 932214679
  · CORREU ELECTRÒNIC - davidpujolcontreras@gmail.com
  · LLOC I DATA DE NAIXEMENT - Manresa, 16 d’agost de 1978
  · D.N.I - 39374042C
 • · FORMACIÓ ACADEMICA
  2003-2009 Llicenciatura en Belles Arts, Universitat de Barcelona.
  2001-2003 Batxillerat Artístic, I.E.S. Lluís de Peguera, Manresa.
  1995-1997 Mòdul d’ Electricitat, I.E.S. Lacetània, Manresa.

  · FORMACIÓ COMPLEMENTARIA
  2010-2011 Certificat D’infografista en mitjans audiovisuals, 475 h, CIFO Hospitalet.
  2007-2008 Certificat d’Aptitud Pedagògica, I.C.E. de la Universitat de Barcelona.

  · IDIOMES
  Català: Equivalent del nivell C de la Junta Permanent de Català.
  Castellà: Bon nivell parlat i escrit.
  Anglès: Nivell bàsic, batxillerat.

  · CONEIXEMENTS D'INFORMATICA
  Microsoft Office i programes d’edició d’imatge i so: Adobe Photoshop, illustrator, softimage sxi 3D, After effects, Flash, Premiere, StopMotion i Logic estudio.

  · ALTRES
  Carnet de conduir - B-1.
 • · 2015 - octubre, Professor Visual i plàstica. 1er, 2on, 4art de ESO. Institut Calldetenes, Vic.

  . 2015 - 2 al 13 de septembre, Setmana del Llibre en Català, tècnic de suport en activitats culturals. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2015 - maig, juny, Profesor Visual i plàstica. 2on, 3er, 4art de ESO. Institut sta. Margarida de Montbui, Igualada.

  · 2015 - abril, Festival literari "Món Llibre". Regidor responsable de l'espai de tallers destinat als nens i nenes majors de 9 anys. Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques, MACBA i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

  · 2015 – Gener. Edició/animació visual de les cortinetes de la campanya promocional de les Festes de Santa Eulàlia i Llum BCN. Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona.

  · 2014 – Fotomuntatges creatius per instal·lació de l’aparador botiga SIMON. I Muntatge de l’aparador.

  · 2014 - Disseny d’un “skin” per l’App “DEEJ”, per Ipad, Iphone 4 i Iphone 5. Prodüit per inQBarna. Finalista l’any passat en “Mobile Premiere Awards”. Més de 200.00 descargues.

  · 2014 - 5 al 16 de setembre, Setmana del Llibre en Català, tècnic de suport en activitats culturals. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2014 – maig –juliol, realització del vídeo promocional de la Setmana del Llibre en Català. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2014 - abril, Festival literari "Món Llibre". Regidor responsable de l'espai de tallers destinat als nens i nenes majors de 9 anys. Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques, MACBA i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

  · 2014 - abril, vídeo 10 anys del festival literari "Món Llibre" per passar a la biblioteca (CCCB). Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques, MACBA i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

  · 2014 - febrer, març, vídeo promocional IQUIOSC.cat. Organitzat per l'Associació de la Premsa Periòdica en Català (APPEC).

  · 2014 - gener, realització de titelles il·lustrades sobre 1714. Per a l'espectácle de l'artista Núria Clemares.

  · 2013 - 2, 3, 9, 10, 11, 17 decembre, realització del taller " L'arbre de les emocions ", Tallers de plàstica, per a complementar cada espectacle, entorn a la gestió de les emocions dels nens. Biblioteca Martí Rossellóde PREMIA DE MAR. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2013 - 30 de novembre i 14, 17 de decembre, realizació de tallers de técnica collage "cartes a SSMM els Reis Mags, i estrelles de Nadal", Biblioteca MERCÊ RODOREDA DE PLATJA D’ARO, Biblioteca verge de montserrat del BRUC i Biblioteca mestre martí tauler A DE RUBI. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2013 - 20 novembre, realització de taller " Els nans de la Blancaneus celebren l’any dels germans Grimm ", Biblioteca Antonio Martín, el Prat de Llobregat. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2013 – octubre del 15 al 25, (en procés) Teatro de los Sentidos. Disseny i montatge d’una estructura per una escena de l’obra. Un story board de la escenificació i Col·laboració en el procés creatiu per una nova creació de la companyia basat en el llibre El cor de les tenebres de Joseph Conrad. Amb dramaturgia de Enrique Vargas i producció del teatre Republike de Copenhagen. Dinamarca.

  · 2013 - 2 octubre, inici de la realització del "club de lectura infantil" (cada primer dimecres de cada mes) Biblioteca Antonio Martín, el Prat de Llobregat. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2013 - 5 al 16 de setembre, Setmana del Llibre en Català, tècnic de suport en activitats culturals. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2013 – juny 7 – 8 - 9, (en procés) Teatro de los Sentidos. Col·laboració en el procés creatiu per una nova creació de la companyia basat en el llibre El cor de les tenebres de Joseph Conrad. Amb dramaturgia de Enrique Vargas i producció del teatre Republike de Copenhagen. Dinamarca.

  · 2013 – maig –juliol, realització del vídeo promocional de la Setmana del Llibre en Català. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2013 - 15 maig, realització de taller de reciclatge " Els ulls i nassos que amaga una caixa d’ous ", Biblioteca Antonio Martín, el Prat de Llobregat. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2013 - abril, Festival literari "Món Llibre". Regidor responsable de l'espai de tallers destinat als nens i nenes majors de 9 anys. Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques, MACBA i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

  · 2013 - març, vídeo promocional del festival literari "Món Llibre". Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Consorci de Biblioteques, MACBA i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

  · 2013 – 20 febrer, realització de taller de màscares "L'antifaç de dues cares", Biblioteca Antonio Martín, el Prat de Llobregat. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2013 – 2, 3 i 4 de gener, realització de tallers de tècnica collage "Cartes a SSMM els Reis Mags", Biblioteca Josep Janés, Biblioteca Can Sumarro i Biblioteca La Bòbila (Hospitalet de Llobregat). Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2012 – 27, 28, 29 de desembre, realització de tallers de tècnica collage "Cartes a SSMM els Reis Mags", Biblioteca Tecla Sala, Biblioteca Bellvitge (Hospitalet de Llobregat) i Biblioteca Municipal de Salou. Produït per Taleia. Projectes culturals.

  · 2012 - novembre, Teatro de los Sentidos. El·laboració d’un story board per una nova creació de la companyia basat en el llibre El cor de les tenebres de Joseph Conrad. Amb dramaturgia de Enrique Vargas i producció del teatre Republike de Copenhagen. Dinamarca.

  · 2012 - octubre. disseny de 4 tallers per a tots els públics, al voltant del dibuix i la imaginació per formar part del catàleg d'ofertes de l'empresa Taleia. Projectes culturals adreçats a les Biblioteques de la provincia de Barcelona. Diputació de Barcelona.

  . 2012 - octubre, canal TV on line, Sabadell en vivo. Concepció i disseny d’un programa pilot per TV basat en un taller de dibuix propi i adreçat a tots els públics.

  · 2012 - setembre, Festival Àsia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), tècnic de suport en activitats culturals. Organitzat per Casa Àsia Barcelona i produït per Taleia. Projectes Culturals en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona.

  · 2012 - 08 al 16 de setembre, X Setmana del Llibre en Català, tècnic de suport en activitats culturals i responsable de l’espai de tallers de públic familiar. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2012 - agost, Carpa de la Solidaritat. Festes de Gràcia. Realització del muntage fotogràfic per la memòria de l’esdeveniment. Organitzat pel Districte de Gràcia. Ajuntament de Barcelona i produït per Taleia. Projectes Culturals.

  · 2012 - juliol/agost, Sorbets de fresca. Concepció, direcció i realització del taller de dibuix : El gargot amagat als Jardins UNNIM de Sabadell. Organitzat per la Fundació Unnim i produït per Taleia. Projectes Culturals en el marc de la programació cultural d’estiu de la ciutat de Sabadell.

  · 2012 - abril, Festival literari Món Llibre. Regidor responsable de l’espai de tallers “Blockbook” destinat als nens i nenes majors de 9 anys. Organitzat per Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració amb el Consorci de Biblioteques, MACBA i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

  · 2011 - octubre, Japó no t’oblidem. Assistent de producció en l’acte benèfic per recaptar fons pel tsunami a l’escola Luthier de Música i Dansa. Organitzat pel Centre Català de Kansai.

  · 2011 - agost-setembre, Tagliatella, cambrer.

  · 2001 - 2011, Petrobages, empleat de cap de setmana a estació de servei, Manresa.

  · 2000 - 2001, Vidur Glass, secció tall de vidre, Manresa.

  · 1997 - 2000, Impressions Intercomarcals, tasques d’impressor, Manresa.

  · TREBALLS

  - Vídeo promocional de la Setmana del Llibre en Català. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals. Barcelona 2014

  - Vídeo promocional IQUIOSC.cat per l'APPEC.

  - Video concurs “CV por el culo” per la escola “Brother Barcelona”

  - Vídeo promocional de la Setmana del Llibre en Català. Organitzat pel Gremi de Llibreters i el Gremi d’Editors de Catalunya i produït per Taleia. Projectes Culturals. Barcelona 2013

  - Vídeo promocional del festival literari "Món Llibre". Organitzat per Institut de Cultura de Barcelona. 2013

  - Disseny dels elements de comunicació de l'oli essencial "Olor de Pessebre" per al col·lectiu d'artistes Mundo seis y un cuatro .

  - Maqueta del disc Senyoreta Tigre. Enregistrament de 9 cançons amb lletra i música pròpia.

  - Bumper (Cortinetes) i muntage de la projecció de tres videos en el festival literari Món Llibre, Barcelona. Organitzat per Institut de Cultura de Barcelona.2012

  - Finalista en el concurs de disseny del cartell “IV premio literario, Volkswagen qué leer” 2010

  - Creació d’il·lustracions projectades per l’obra de teatre de “la Ventafocs” (Els Carlins, Manresa) 2010

  - Projecte multidisciplinar Escalestreet 2009

  - Il·lustració del llibre “L’Enigma fúcsia” 2006
Dibuix, Pintura i Disseny.

"WEB METEORIT"

DEMO METEORIT